Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї на дорозі загорівся скутер. Водій - зник (фото)

Новини Коломийщини 30 вересня 2017

30 вересня, близько 13 години, на вулиці Бандери в Коломиї загорівся скутер марки "Альфа". Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст Галина Досин.

Як розповідають очевидці, двоколісник виїхав на Бандери з вулиці Стефаника. За кермом був юнак на вигляд 17-18 років.

Коли загорівся скутер, хлопець побіг поруч у магазин автозапчастин і попросив вогнегасник. Йому дали маленький літровий вогнегасник та й самі пішли допомагати.

Але, коли хлопець побачив, що не зможе впоратися з вогнем, просто втік з місця події невідомо куди. Навіть залишив на асфальті шолом, який зняв перед тим.

Очевидці викликали пожежну, рятувальники загоряння локалізували. Транспортний засіб мав номерний знак. Поліція встановила, що скутер зареєстровано у Надвірнянському районі. Зараз шукають власника.

До слова, люди з магазину, котрі прийшли на допомогу, кажуть, що біля скутера була пляма від бензину, тобто бак підтікав. Пальне могло потрапити на колектор, заіскрило і скутер загорівся.

Наразі, за цим фактом поліція проводить перевірку. Інформацію надав інспектор патрульної служби Богдан Кузик, - інформує Галина Досин. Фото: Андрій Досин.

Читайте також