Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Телемандрівник Дмитро Комаров вилетів з аеродрому Коломиї для встановлення рекорду (відео)

Новини Коломийщини 5 квітня 2019

34 аеродроми за три дні, 3065 кілометрів за 13 годин. Такий рекордний авіапереліт Україною планують здійснити журналіст, ведучий Дмитро Комаров та коломийський авіатор Ігор Табанюк. Стартував політ у Коломиї о 7:00 ранку 5 квітня.

Дмитро Комаров каже, цим авіаперельотом команда планує показати, що в Україні є великий потенціал і 80 сертифікованих аеродромів можуть бути частиною транспортної системи нашої країни.

У небо над Україною команда піднялася в складі чотирьох осіб. Це коломияни Ігор Табанюк та Андрій Блінов. Дмитро Комаров вирушає в політ зі своїм незмінним напарником оператором Олександром Дмитрієвим.

Ідейний натхненник рекордного перельоту Ігор Табанюк. Він активно розвиває малу авіацію в Коломиї та за її межами. Каже, таким чином хоче привернути увагу до цього питання.

До слова, відомий телеведучий є учнем знаного в Україні пілота Ігоря Табанюка. Вони знайомі вже кілька років, цей амбітний проект ще більше їх об'єднав. З Коломиї команда вилетіла на Говерлу, а вже потім, за маршрутом, 34 аеродроми всієї України.

Читайте також