Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийські поліцейські викрили молодиків з наркотиками (фото)

Новини Коломийщини 13 квітня 2020

Під час патрулювання працівники сектору реагування патрульної поліції на території заводу у Коломиї виявили чотирьох невідомих молодиків, один з яких був без засобу індивідуального захисту.

Поліцейські вирішили підійти до молодиків і роз’яснити їм особливості тимчасових заборон, запроваджених для запобігання поширенню коронавірусу, та закликати дотримуватися карантину, використовувати засоби індивідуального захисту.

Під час спілкування з поліцейськими хлопці помітно нервували. Тож інспектори зрозуміли, що юнаки можуть мати заборонені речі, тому вирішили провести поверхневу перевірку.

У ході перевірки поліцейські виявили у них та вилучили поліетиленові пакети з рослинною речовиною, зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс».

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертизи. За словами молодиків, які є місцевими мешканцями 18 та 20 років, наркотики вони зберігали для власного вживання без мети збуту.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читайте також