Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Діти з різних куточків України відвідали Коломийський хлібокомбінат (відео)

Новини Коломийщини 11 серпня 2017

День відкритих дверей на виробництві. Майже 30 хлопців та дівчат з різних куточків України, які відпочивають у таборі «Прикарпатські зорі», відвідали Коломийський хлібокомбінат. Гостям показали технологію випікання духмяного хліба, а ще пригостили смачними круасанами. Організатор заходу – Коломийський міськрайонний центр зайнятості.

Профорієнтаційні зустрічі для учнівської молоді – це традиційні заходи, які організовує Коломийський міськрайонний центр зайнятості. Вони співпрацюють з міським та районним відділами освіти під час навчального процесу, а в період літніх канікул задіяли і відпочинкові табори. Така співпраця налагоджена на території всієї області, а безпосередньо Коломия підтримує зв'язки з «Прикарпатськими зорями», що у Слободі. Цього разу майже 30 хлопців та дівчат відвідали Коломийський хлібокомбінат у рамках Дня відкритих дверей на виробництві.

Старшокласники близько години перебували у цеху хлібокомбінату. Фахівці провели їм детальну екскурсію – від просіювання борошна до завантаження у машини для відправки у магазини. Діти вперше побачили виробництво хліба, за усім спостерігали дійсно зі щирою зацікавленістю, робили світлини і звичайно ж селфі.

Діти посмакували свіженькими круасанами, бо керівник підприємcтва каже, що у них добра традиція – усі гості обов'язково мають скуштувати їхні вироби. А далі дівчат та хлопців повезли у Коломию, де у центрі зайнятості їм провели профорієнтаційний урок та розповіли про актуальні професії на ринку праці. А ще молоді розповіли про розроблений сайт, який називається «Моя кар'єра». Якщо результати сумнівні чи незрозумілі – служба зайнятості надає роз'яснення

Так само у центрі зайнятості проводять інтерактивні вправи з дітьми на вибір професії, демонструють відеоматеріали професійного спрямування.

Читайте також