Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Невідомі телефонують підприємцям від імені начальника Коломийської військової адміністрації і вимагають гроші для ЗСУ (відео)

Новини Коломийщини 23 березня 2022

Невідомі зловмисники телефонують керівникам підприємств та підприємцям від імені начальника Коломийської військової адміністрації Любомира Глушкова з вимогами передати кошти чи матеріальні цінності для Збройних Сил України.

Не виконуйте їхніх вказівок! Це - шахраї! Перевіряйте будь-яку інформацію за номерами телефонів цілодобової гарячої лінії Коломийської райдержадміністрації 4-70-31 або 093 532-64-67.

Зауважте, подібні  дзвінки можуть бути й нібито від інших посадовців. Будьте максимально обережні.

Любомир Глушков, керівник Коломийської військової адміністрації:

"Шановна громадо! Сьогодні до мене надійшла інформація про те, що до підприємців Коломийщини, до інших посадових осіб телефонують невідомі люди і представляються мною, безпосередньо, як керівником військової адміністрації. Під час здійснення дзвінка висвічується моя фотографія у військовій формі, інший номер телефону, який я не використовую і дають ті чи інші доручення від мого імені до виконання. Прошу вас звернути на це увагу. Так можуть діяти як шахраї, так і диверсійно-розвідувальні групи, тому прошу про такі випадки терміново повідомляти військову адміністрацію, або правоохоронні органи.

Для того, щоб пересвідчитися, що телефонують саме з військової адміністрації, ми подаємо офіційні номери військової адміністрації. Вони також зазначені на сайті РДА.
4-70-31 або 093 532-64-67.

Будьте пильними, не дайте ворогові обманути вас і скористатися вами.", - повідомив Любомир Глушков.

Читайте також