Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Учасники театру поезії «Орфей» привезли перемоги з Івано-Франківська

Новини Коломийщини 14 квітня 2017

Учасники народного аматорського театру поезії «Орфей» вразили журі в Івано-Франківську. Вони брали участь в обласному огляді-конкурсі імені Тараса Шевченка. Вже за доброю традицією, повернулися з перемогами.

Учасники Народного аматорського театру поезії «Орфей» під керівництвом Ксенії Гаращук постійно вдосконалюються, тренуються та тішать своїми талантами інших людей. Як тільки вони починають говорити, відразу розумієш - перед тобою ідеальний оратор з чіткою та поставленою вимовою. Тому вони не залишать байдужими нікого. Навіть, найсерйозніше журі. В обласному конкурсі імені Тарас Шевченка здобувають призові місця.

До такого конкурсу учасники театру поезії «Орфей» готуються заздалегідь, майже рік перед тим. Вивчають репертуар, до слова, діти мають можливість обрати твір на свій розсуд, лише тоді вони зможуть його пережити, оцінити, зрозуміти, - розповідає керівник Ксенія Гаращук.

Учасники конкурсу мали обов'язково читати твір Тараса Шевченка та інший на вибір. Вікова категорія від 14 до 36 років серед аматорів. Хоча серед них як гість - одинадцятирічна коломиянка Софійка Куриляк. Вона вразила журі і отримала диплом "Мистецька надія".

Читайте також