Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Коломийщині відбулося творче змагання молоді

Новини Коломийщини 22 квітня 2017

«Наша спадщина». На Коломийщині відбулося творче змагання молоді. Люди віком від 14 до 30 років мали можливість презентувати своє мистецтво. Виставку робіт розгорнули у центральній районній бібліотеці. Журі визначило переможців у 4 номінаціях. Автори кращих робіт поїдуть до обласного центру, де представлятимуть Коломийщину.

Вишивка, писанки, вироби з бісеру і дерева, картини, вірші - це роботи молоді Коломийщини. Всеукраїнський конкурс молодіжної творчості «Наша спадщина», у рамках патріотичного культурно-освітнього проекту «Всесвітня спадщина в руках молоді», відбувся у центральній районній бібліотеці.

У номінації «Рукотворні скарби» перемогли Бойчук Ігор зі Спасу та Захарук Людмила з П'ядиків, у номінації «Мальовнича Україна» кращими стали 14-річна Савчук Ангеліна та 21-річна Семців Анна. У номінації «Наша мова калинова» судді віддали перемогу 18-річній поетесі Богдані Мельник із Шепарівців.
Ще одна номінація - «Полотно життя», тут рівних не було вишивальнику Юрію Кондрату, якому 24 роки, це вчитель біології Воронської школи.

Роботи переможців кожної номінації далі поїдуть до Івано-Франківська, а якщо і там стануть кращими, то вирушать до столиці.

Читайте також