Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Благодійники з «Konyk Help» передали коломиянам допомогу з Німеччини (відео)

Новини Коломийщини 20 червня 2017

Медикаменти, візочки, постільна білизна, підгузки. Таку допомогу для потребуючих Прикарпаття передали мешканці Німеччини, які є вихідцями із Коломиї і співпрацюють з організацією «Konyk help».

Благодійники вже відвідали Коломийський фтизіопульмонологічний диспансер, дитяче відділення обласного фтизіопульмонологічного центру в Івано-Франківську та інші заклади.
Цього разу приїхали із пакунками і у відділення реабілітації та денного догляду Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг, що у Коломиї. Тут займаються із людьми різних вікових груп.

Назар Тодорів, директор БФ «Konyk help», каже, що коломияни, які живуть у Німеччині, погодились допомагати прикарпатцям. Цього разу для потребуючих земляків передали медикаменти, постільну білизну, інвалідні візочки, підгузки для дорослих та інші речі. Днями представники організації «Konyk help» поїдуть з подарунками і до Коломийського геріатричного будинку. А далі знову вестимуть перемовини із земляками з Німеччини і вже до кінця року очікують отримати допомогу, яку передадуть для тих, хто її найбільше потребує.

Читайте також