Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

45 років творчої діяльності відзначив поет Василь Рябий (відео)

Новини Коломийщини 25 травня 2017

45 років творчої діяльності відзначив поет Василь Рябий. З цієї нагоди у Коломиї організували творчу зустріч митця з прихильниками. Святкування співпало з іншими знаменними подіями: 25-річчям членства Василя Рябого у Національній спілці письменників України та виходом нового номеру літературного журналу «Перевал».

Василь Рябий народився на Коломийщині у селі Корнич. Закінчив факультет журналістики Львівського університету. Працював відповідальним секретарем газет „Червоний прапор", „Вільний голос", „Агро", редактором видавництв „Світ" та „Вік" у Коломиї. Автор численних збірок віршів, есеїв, рецензій, перекладів, публіцистичних матеріалів. Цьогоріч Василь Рябий відзначає 45-річчя творчої діяльності.

Свій перший вірш Василь Рябий представив для широкого загалу у 1972 році у тогочасній обласній газеті «Прикарпатська правда». За 45 років діяльності на літературній ниві видав низку збірок віршів – близько 40-ка.

Творчість Василя Рябого відзначена чималою кількістю літературних премій. Та це не найважливіше, - каже пан Василь. Головне – це робити справу, яку ти любиш усім серцем.

Читайте також