Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї працює християнський табір «Сад талантів» (відео)

Новини Коломийщини 26 червня 2017

«Сад талантів». У Коломиї вже другий рік поспіль діти мають нагоду проводити літо у християнському міському таборі при БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії». Мистецтво та творчість - це тема цьогорічних занять. Для дітей, віком від 4 до 10 років, організатори підготували цікаву програму, яка поєднує улюблені дитячі розваги та навчання.

Керівники та організатори такого відпочинку для дітей розповідають, «Сад талантів» це нагода для дітей та батьків чудово провести літо. Адже малеча не нудьгуватиме, а батьки матимуть час для себе, поки садочки та школи на канікулах.

Цьогоріч у таборі «Сад талантів» всю увагу сконцентрували на творчість. Дітей знайомлять з шедеврами світового мистецтва, а також дають їм нагоду спробувати себе у різноманітних галузях: образотворчому мистецтві, скульптурі, музиці, хореографії, театрі, кулінарії, дизайні та літературі.

Родзинка літнього християнського табору – образотворче мистецтво англійською мовою. Цей предмет викладає художниця з Литви - Номеда Чюрльоніте.

Мисткиня каже, докладає зусиль, щоб діти дізналися багато нового, розширили знання про навколишній світ та стали справжніми ерудитами в галузі мистецтва.

Організатори табору переконують, впродовж зміни діти не тільки корисно проведуть частину літніх канікул, а ще й відкриють в собі нові таланти.

Читайте також