Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї нахабніють водії, які паркуються будь-де

Новини Коломийщини 21 березня 2017

Мені закони неписані. Так, мабуть, вважають водії, які порушують правила і пакуються, там де хочуть. Таку поведінку можна пояснити двома причинами - або вони не знають правил дорожнього руху, або просто їм начхати на інших. Як і всі коломияни, розуміємо, у нашому місті бракує парковок, але все ж вирішили поцікавитися, чому наші українські водії такі чемні закордоном і такі порушники в Україні.

Побачити паркування з порушеннями в Коломиї можна щодня, ледь не на кожній з центральних вулиць. На пішохідних переходах, на місцях для інвалідів, там де тротуар фарбований жовтим кольором - автівки всюди. Порушники наче змовились, одноголосно пояснюють, зупинились на хвилину. Щоправда, нарікають, місць для паркування катастрофічно бракує.

Вулицями Коломиї їздять і поліцейські патрулі. Коломияни активно фотографують та знімають на відео порушників закону. Зокрема водіїв, які паркуються не за правилами, будь-де і як де. Таке неймовірне нахабство можна побачити на сторінці "Стоп-рагуль. Коломия" у Facebook. Її створив коломиянин Ігор Довбиш. Молодий чоловік вражений безкультур'ям наших водіїв. Тому група висвітлює недобросовісних водіїв міста і проблемні вулиці Коломиї.

У цьому році за порушення правил зупинки стоянки та вимог дорожнього знаку до відповідальності притягнуто 181 особу. За дане порушення передбачений штраф 255 гривень. До слова, офіційних парковок в Коломиї лише чотири.

Читайте також