Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Закарпатські митці презентували у Коломиї живописні роботи (відео)

Новини Коломийщини 12 липня 2017

Закарпатські митці презентували свої живописні роботи у Коломиї. У міському Палаці культури «Народний дім» розгорнули експозицію художників творчого об’єднання «Райдуга». Тут зібрано понад 40 живописних полотен як митців-професіоналів, так і аматорів.  Нещодавно художники із сусіднього Закарпаття презентували роботи в Івано-Франківську, Калуші та Галичі. Тепер вирішили завітати із творчим візитом до Коломиї.

Творче об'єднання «Райдуга» - це союз митців Закарпаття. Здебільшого, з Мукачево. Сюди входять різьбярі, художники, скульптори, вишивальники. Це як аматори, так і професіонали. Об'єднання утворилось на основі місцевої спілки художників.

Такі виставки організовують не для заробітку, хочуть нагадати людям про красу навколо нас та подарувати їм миті душевної гармонії.

Закарпатські митці вже презентували свої роботи прикарпатцям. Мали виставки в Івано-Франківську, Калуші і Галичі. Тепер вирішили завітати до Коломиї, адже Мукачево та Коломия мають тісні культурні та й дипломатичні зв'язки, - каже заступник міського голови Володимир Бойцан.

Ознайомитись з виставкою закарпатських митців може кожен охочий. Вона перебуватиме у Палаці культури Народний дім до кінця липня.

Читайте також