Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї презентували книгу літературних пародій «Тобі сюди, Алісо!» (відео)

Новини Коломийщини 16 червня 2017

«Тобі сюди, Алісо!». Книгу під такою назвою презентував у Коломиї поет Володимир Присяжнюк. Це літературні пародії на твори колег. Автор з Івано-Франківська працює у різних жанрах. Але два напрямки вважає пріоритетними - літературна пародія і лірика.

Володимир Присяжнюк в Коломию приїжджає вже вдруге - його для творчого спілкування запрошують читачі. Він уже зустрічався з прихильниками таланту у міській бібліотеці, тепер - в районній. Презентував тут свою книгу літературних пародій «Тобі сюди, Алісо!»

Улюблені жанри поета Володимира Присяжнюка - це лірика і пародійна тематика. Щоправда, автор розповідає, не обмежує свою творчість, адже необхідно писати про те, що цікавить читача і постійно розвиватися самому.

Писати Володимир Присяжнюк почав ще в школі. Друкувався в різних виданнях, навіть центральних, був постійним учасником всеукраїнських зустрічей творчої молоді. Тепер знову має безліч ідей і натхнення. Каже, головне знайти свого читача, який з часом змінює смаки та вподобання.

На зустрічі у Коломиї Володимир Присяжнюк потішив своїх прихильників різними пародіями, деякі з них мають не лише саркастичний, але й глибокий зміст.

Читайте також