Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Святкова сесія у Матеївцях: голова ОТГ Петро Книшук заспівав (відео)

Новини Коломийщини 29 червня 2017

У Матеївецькій ОТГ відбулася 4-та сесія. Засідання святкове, оскільки відбувається напередодні Дня Конституції. У залі всі у вишиванках, на сцені духовий оркестр, а голова громади Петро Книшук пригадує історію становлення нашої держави та вітає присутніх. Далі - подарунок від керівника – пісні у власному виконанні.

Голова ОТГ Петро Книшук каже, 21 рік з дня проголошення Конституції – це ніби невеликий термін, але українці виборюють незалежність та суверенітет десятиліттями. У теперішній час теж - хто повсякденною працею, а хто – на передовій.

Далі - подарунок односельцям від голови – пісні у власному виконанні та в супроводі духового оркестру під диригуванням Миколи Василевича. Пан Книшук каже, таким чином хоче підняти культуру в громаді і закликає всіх приєднуватися та популяризувати рідний край. А такі святкові концерти впродовж літа відбуватимуться у селах громад. Після концерту невелика перерва, а далі з хорошим настроєм депутати беруться до роботи. Працюють над порядком денним 4-ої сесії друге пленарне засідання, де запланували розглянути майже 4 десятки питань.

Читайте також