Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

СБУ викрила на вимаганні хабарів менеджера Івано-Франківської філії телеканалу, який частково перебуває у державній власності

Новини Прикарпаття 1 грудня 2020

Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджера Івано-Франківської регіональної філії телеканалу, що має частку державної власності.  

За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.

Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано «на гарячому» після отримання чергового хабара у службовому кабінеті.

У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Документування протиправної діяльності проводять співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з ГУ НП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Читайте також