Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Пожежа на заправці в Коломиї: деталі та офіційні коментарі (відео)

Новини Коломийщини 28 липня 2017

27 липня ввечері, після 21 години рятувальники отримали повідомлення про пожежу у Коломиї на проспекті Грушевського. Там знаходиться автомобільна заправка ТзОВ «Авто-драйв». Як з'ясувалося, горіла крівля над приміщенням автомобільної мийки, яка діє на території цієї АЗС. Загальна площа, де пошився вогонь 180 м.кв., кажуть рятувальники. Гасили пожежу більше години, а далі слідкували, щоб вогонь не відновився та не поширився на заправку, де розташовані ємності з паливно-мастильними матеріалами. До ліквідації залучили 37 фахівців особового складу на 9 одиницях техніки.

На місці працювали правоохоронці. Слідчо-оперативна група вилучила частину електропроводки, поліцейські оглядали резервуари, територію заправки та мийки. Тепер експертиза має з'ясувати деталі. Наразі, ні пожежники, ні поліція остаточну причину пожежі не називають, але начальник поліції версію умисного підпалу відкидає.

На пожежі отримали термічні опіки верхніх кінцівок двоє людей - 1962 р.н. та 1961 р.н. Потерпілих госпіталізували до Коломийської центральної районної лікарні.

На місці були також газовики, медики, представники влади, працювали і патрульні. Вони регулювали рух транспорту на кільці. А ще слідкували за людьми. Бо охочих подивитися на пожежу зібралося кілька сотень. Серед них є і мешканці сусідніх будинків, які бачили пожежу від початку.

Читайте також