Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Косівщині припинили діяльність нелегального грального закладу (фото)

Новини Прикарпаття 25 січня 2021

Поліцейські задокументували незаконну діяльність грального закладу, який всупереч закону продовжував свою роботу у Косівському районі. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

22 січня співробітники Управління стратегічних розслідувань в області викрили факт незаконної діяльність грального закладу, який функціонував на території смт. Кути – у орендованому приміщенні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Косівського відділу поліції. У вказаному гральному закладі поліцейські виявили комп'ютерну техніку у робочому стані, яку вилучили у якості речових доказів - системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу, «чорнові» записи та грошові кошти, які ймовірно здобуті незаконним шляхом.

На момент проведення процесуальних заходів у приміщенні знаходились троє відвідувачів та адміністратор.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює осіб, причетних до організації незаконного грального бізнесу. Триває слідство.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію "102" для оперативного та належного реагування.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

Читайте також