Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Коломийщині затримали серійних крадіїв (фото)

Новини Коломийщини 17 квітня 2020

Поліцейські за «гарячими слідами» затримали двох зловмисників, які скоїли більше десятка крадіжок на території області.

Сьогодні, 17 квітня, працівники управління карного розшуку спільно з поліцейськими Управління патрульної поліції області за «гарячими слідами» затримали зловмисників після вчинення чергової крадіжки у Коломийському районі.

Як виявилося, лиходії проникли до приміщення магазину шляхом віджиму металопластикових дверей та викрали різного виду товари. Та далеко з награбованим втекти їм не вдалося, адже вони одразу були затримані працівниками поліції.

Зловмисниками виявились двоє молодиків 19-ти та 23-ох років, мешканці Івано-Франківська. Правоохоронці встановили, що старший із них уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів і перебував у розшуку за порушення адміністративного нагляду.

Працівники карного розшуку приклали максимум зусиль, щоб спіймати зловмисників, адже останні здійснили не один злочин. Наразі зловмисники обґрунтовано підозрюються у дванадцяти крадіжках.

Поліцейські з’ясували, що підозрювані проникали до помешкань та магазинів мешканців Івано-Франківщини шляхом віджиму металопастикових дверей та вікон, звідки викрадали грошові кошти, золоті вироби, електроінструменти, алкогольні напої, тютюнові вироби та інше.

Слідчі затримали злодіїв в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжки, поєднані з проникненням у житло, інше приміщення) ККУ та обрання судом запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

Читайте також