Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Коломийщині за 10 місяців сталося 209 пожеж, у вогні загинули четверо (відео)

Новини Коломийщини 13 листопада 2017

Впродовж десяти місяців поточного року на території Коломийського району та Коломиї сталося 209 пожеж, у вогні загинуло 4 особи, ще 4-ро мешканців Коломийщини під час пожеж отримали травми.

Тільки протягом минулого тижня вогонь забрав життя двох чоловіків. Так, 9 листопада під час пожежі в житловому будинку загинув 54-річний мешканець села Годи-Добровідка, а 11 листопада в м. Коломия загинув у вогні 43-річний чоловік.

В зв'язку із похолоданням значно збільшується ймовірність виникнення пожеж через використання громадянами в побуті саморобних електрообігрівальних  приладів, порушення людьми правил пожежної безпеки у поводженні з вогнем, при користуванні пічним та газовим опаленням.

Шановні мешканці Коломийщини! Коломийський МРВ УДСНС України в Івано-Франківській області звертається до Вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту власної оселі, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та на робочому місці.

Під час опалювального періоду для обігріву помешкань використовувати прилади тільки заводського виробництва. Пам'ятайте: безпека Вашого життя залежить від Вас. Будьте обережні, не допустіть трагедії в свій дім.

Читайте також