Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Kolomiya Debate School: навчись говорити ефективно

Новини Коломийщини 16 квітня 2018

Відкрита реєстрація на Kolomiya Debate School, яка пройде 28-29 квітня на базі Коломийської гімназії. Збереться близько 50 учнів та студентів, щоб навчитися ефективно говорити, підготуватися стати лідерами, а також розвинути навички критичного та аналітичного мислення.

Kolomiya Debate School (KDS) – це ексклюзивний дводенний тренінг-інтенсив для коломийської молоді, який допоможе подолати страх публічних виступів та бути більш переконливими. Ці навички нададуть перевагу у спілкуванні та суперечках з іншими людьми. Отримані від досвідчених дебатерів вміння учасники застосують на практиці під час справжніх дебатних раундів на KDS, моделюючи засідання справжнього британського парламенту.

«Вже після тижня дебатів я помітив значні зміни у своїй манері спілкування: я почав висловлювати свою думку структурованіше, наводити більш чіткі аргументи в спорах та й позбувся страху публічних виступів. Таким чином, інші люди почали краще розуміти мою позицію й навіть частіше схилятися до неї» - ділиться враженнями Антонюк Олексій, голова Коломийського дебатного клубу.

Kolomiya Debate School орієнтована на початківців, які не мали попереднього досвіду в дебатах. До нас приїдуть вмілі тренери, які допоможуть учасникам навчитися дебатувати. Але й ті, хто уже спробував себе у цьому мистецтві, зможуть покращити свої навички та взяти участь у тренінгах досвідчених тренерів. Варто зауважити, що вхід вільний.

Ольга Вітенко, одна з організаторів школи, підкреслює те, що дебати розвивають вміння думати в критичних ситуаціях: «За допомогою дебатів я навчилась ефективно готуватись до екзаменів і можу справитись із будь-яким завданням за 15 хв, оскільки для підготовки промови нам надається саме стільки часу».

Організовує Kolomiya Debate School Коломийський дебатний клуб за підтримки дирекції Коломийської гімназії, громадської організації “Space UP” та Максима Дем'янюка.

Реєстрація: https://goo.gl/f1CoAM
Дата: 28-29 квітня
Місце проведення: Коломийська гімназія, вул. Івана Франка 19
Детальна інформація:
https://www.facebook.com/kolomiyadebate/
https://www.instagram.com/kolomiyadebate/
Контакти:
+38 (066) 23 62 633 (Олексій Антонюк, голова Коломийського дебатного клубу)
+38 (073) 40 59 607 (Катерина Венц, медіа-менеджер Коломийського дебатного клубу)
+38 (093) 82 58 960 (Ольга Вітенко, заступник голови Коломийського дебатного клубу)

Читайте також