Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Делегація Представництва ЄС відвідала Коломию (відео)

Новини Коломийщини 18 травня 2017

Делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідала Коломию. Комунікаційний менеджер Мартті Лутсар розказав про пріоритети допомоги, яку ЄС надає нашій країні, також зробив огляд програм - інформаційних, освітніх та культурних проектів. У рамках відвідин представництва ЄС у Коломиї відбулася низка заходів.

Делегати Представництва Європейського Союзу в Україні в Коломию приїхали з метою провести низку інформаційно-просвітницьких заходів – семінарів, акції, виставок. Все для того, щоб пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та можливості, які дає українцям ця угода.

Делегати розповіли про програму ЄС для розвитку малого та середнього бізнесу та проект, який надає підтримку Україні з розширення прав і можливостей на місцевому рівні. Головне, кажуть гості, зрозуміти можливості такої співпраці і навчитися ними користуватися як молодим людям так і різним організаціям.

Делегати провели семінар у приміщенні Коломийської міської ради, потім мали зустріч зі старшокласниками у природничо-математичному ліцеї, там провели інтерактивну гру на тему «Засідання ради ЄС: як Україна отримала безвіз». Також організували вікторину на знання фактів ЄС з фотовиставкою «Впізнай миттєвості твоєї Європи». Учасники мали змогу перевірити та вдосконалити знання про Європейський Союз та його відносини з Україною. Найактивніші отримали подарунки.

Читайте також