Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Учасники АТО вимагають звільнити секретаря Коломийської міської ради

Новини Коломийщини 22 квітня 2017

І знову конфлікт за участю секретаря Коломийської міської ради. На засідання сесії до ратуші прийшли учасники АТО. Вони звинуватили Любомира Жупанського у некоректному відношенні та образливій поведінці щодо їхнього побратима Володимира Островського. Вимагали звільнити Любомира Жупанського з посади секретаря Коломийської міської ради.

Засідання сесії розпочинається зі звернення учасників бойових дій. Вони обурені, нарікають на неналежну поведінку секретаря Коломийської міської ради. Вимагають звільнити із займаною посади Любомира Жупанського.

Учасники бойових дій наполягають в найкоротший термін провести службове розслідування щодо поведінки секретаря міської ради, звільнити Любомира Жупанського із займаної посади, а ще вимагають, щоб він публічно попросив вибачення перед Володимиром Островським.

Пояснення давав і Любомир Жупанський. Щоправда у секретаря міської ради інша правда.

Конфлікт почав набирати обертів, вийти з глухого кута спробував Ігор Слюзар. Міський голова пообіцяв, у понеділок провести зустріч за участю голів фракцій, учасників АТО та свідків конфлікту.

Далі депутати повернулися до звичної роботи, зачитували запити і звернення. Потім взялися до порядку денного, говорили про виконання бюджету за 1 квартал та уточнювали його. Надійшли субвенції та дотації і їх треба розподіляти.

Обговорили депутати й програму розвитку духовного життя. Щоправда, це питання викликало суперечки. Частина депутатів вважає, що кошти, а це 200 тисяч гривень, треба спрямувати на ремонт харчоблоку дитячої лікарні. Проте, міський голова пояснив, необхідно для громади УПЦ КП продовжити ремонт собору. Місцеві обранці програму все таки підтримали.

Читайте також