Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї засідав виконком: говорили про гроші та дітей

Новини Коломийщини 27 квітня 2017

Про виконання бюджету, оздоровлення дітей влітку та профілактичні огляди школярів у навчальних закладах говорили на засіданні виконавчого комітету Коломийської міської ради. Звіт про виконання бюджету за І квартал  вже затвердили на засіданні сесії міської ради. Але тут є важлива інформація, яку вирішили донести й до членів виконкому.

До бюджету надійшло на 17 мільйонів гривень, ніж за цей період того року. Левова частка належить податку з доходів фізичних осіб та місцевим податкам і зборам, - розповіла начальник фінансового управління Ганна Бакай.

Також у ратуші вже думають, де і як будуть оздоровлюватися діти влітку. Гроші начебто є, та й табір уже обрано, - розповів начальник відділу молоді та спорту Володимир Колесник.

Говорили на засіданні виконкому і про збереження здоров'я коломийських школярів. На це, навіть, є спільний наказ управління освіти та міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Адже поки дитина в школі - за неї відповідає керівництво закладу.

Профілактичні огляди варто проводити в медичних закладах, але батьки часто зволікають або ігнорують ці заходи, тому медики можуть створювати спеціальні бригади, які виїжджатимуть в школи і вже там перевірятимуть здоров'я дітей.

Читайте також