Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї відзначили День Землі (відео)

Новини Коломийщини 26 квітня 2017

Еко-квест, презентація велогенератора та сонячного концентратора, малюнки на асфальті, майстер-клас із виготовлення виробів із вторсировини. Саме так насичено у Коломиї відзначили День енергії. У природоохоронних заходах взяли учать школярі міста. З цієї нагоди учні загальноосвітніх шкіл беруть участь в екологічному квесті. Вони виконують різноманітні завдання. Роблять це на час, що доволі складно. Першими квест подолали ліцеїсти, за півгодини виконали усі завдання. Окрім квесту, для школярів організували й інші еко-акції.

Природоохоронні заходи підготував Коломийський природничо-математичний ліцей. Нагадаємо, навчальний заклад, спільно із міською радою, беруть участь у проекті "Школа Енергії". Наприкінці 2016 року школа-ліцей увійшла у наступний етап проекту і стала однією із 15-ти обраних шкіл України, де впроваджуватиметься німецько-український проект «Школа енергії».

Цей проект зініційований Асоціацією «Енергоефективні міста України». Експерти кажуть: учні ліцею активно та із захопленням намагаються впровадити енергозберігаючі технології на практиці.

Також в рамках відзначення Дня енергії, діти створювали малюнки на асфальті. До слова, долучились до цієї акції не лише школярі, а й вихованці дитячих садочків.

Читайте також