Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Студентський сквер відкрили у Коломиї (відео)

Новини Коломийщини 26 червня 2017

Студентський сквер. У Коломиї відкрили майданчик для дозвілля молоді. Місце, яке коломияни звикли називати «ямою», тепер не впізнати. Оновлений сквер, позаду пам’ятника Іванові Франку, відкрили у День молоді. Організатори влаштували святковий концерт.
Сцена, рівні доріжки викладені бруківкою, красиві ліхтарі, 25 лавочок та вільний доступ до Інтернету. Так виглядає сквер у середмісті Коломиї, який ще донедавна містяни називали «ямою».

Проект студентського скверу розробив Андрій Теслевич. Ідея створити такий майданчик для дозвілля молоді в нашому місті належить Олегу Дячуку. Символічно, що студентський сквер у Коломиї відкрили саме у День молоді. На честь відкриття влаштували святковий концерт. Коломиян розважали місцеві артисти та запрошені гості. Хедлайнерами вечора стали учасники шоу «Україна має талант», гості з Ворохти - Петро Сказків та гурт Петрос. Впродовж вечора усіх, хто прийшов на святкове відкриття студентського скверу, розважали знані місцеві комедійники – дует «Дикі гуцули». Вже опісля концерту до пізньої ночі тривала дискотека під відкритим небом.

Читайте також