Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Стрілянина у Коломиї: поранено чоловіка, підозрюваного затримали (відео)

Новини Коломийщини 2 червня 2017

Стрілянина у Коломиї. 1 червня, кілька хвилин після 20-ої години на вулиці Бандери, неподалік залізничного вокзалу, стався конфлікт з використанням травматичної зброї. Як повідомили у поліції, учасники конфлікту – водії «Мерседеса» та «Лексуса», обидва молоді чоловіки, мешканці міста.

Як інформують у поліції, під час конфлікту водій «Лексусу» дістав з багажника автомобіля біту, а водій «Мерседесу» витягнув з машини травматичний пістолет та вистрелив у водія «Лексусу». Після пострілу, водій «Мерседесу» втік з місця події.

Пораненого водія «Лексусу» доправили у Коломийську ЦРЛ. На той час у приймальному покої лікарі оцінили його стан як середньої важкості. Медики кажуть, пацієнта обстежили, поранення виявили в ділянці грудей.

Підозрюваного правоохоронці затримали вже наступного дня зранку. Це коломиянин, 1981 р.н., раніше вже мав судимість за майнові злочини, - інформує Остап Білейчук. Зараз підозрюваний затриманий, поліція буде клопотати про запобіжний захід - арешт. Під час обшуку в помешканні підозрюваного, правоохоронці виявили 1 вогнепальну зброю, 1 гранату, патрони калібру 7.62 та магазини до них, і подрібнену рослинну речовину, схожу на марихуану. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Читайте також