Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Обласний госпіталь ветеранів війни тепер співпрацює з Коломийським педколеджем (відео)

Новини Коломийщини 27 квітня 2017

Обласний госпіталь ветеранів війни поповнює ряди своїх друзів та однодумців. Відтепер медична установа співпрацюватиме з Коломийським педагогічним коледжем. Для майбутніх вчителів - це добрий досвід спілкування, а пацієнтам закладу – приємні моменти під час реабілітації.

Актова зала госпіталю вже давно перетворилася на місце зустрічі добрих друзів. Щотижня тут відбуваються різні заходи. Звичайно, є робочі нараді, але переважають все ж таки творчі зустрічі. Адміністрація медзакладу вирішила сприяти таким творчим пропозиціям, адже це позитивно впливає на атмосферу в госпіталі та полегшує перебування пацієнтів на реабілітації.

Цього разу у госпіталь завітали адміністрація, викладачі та студенти Коломийського педагогічного коледжу. Вони вже мають досвід співпраці з закладами медичного спрямування. Для працівників та пацієнтів госпіталю підготували невеличку концертну програму

Педколедж готує усесторонніх студентів – вони вміють співати, танцювати, декламувати вірші, малювати. Адже це майбутні вчителі. Тому студенти та викладачі відділення образотворчого мистецтва підготували ще й подарунок. А ще, студенти подарували ветеранам писанки, як символ Великодня та миру.

Читайте також