Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Золото та два срібла: коломийські легкоатлети повернулись з Чемпіонату України (відео)

Новини Коломийщини 21 червня 2017

Вихованці відділення легкої атлетики Коломийської ДЮСШ№1 повернулись з Чемпіонату України серед юнаків. Вікова категорія спортсменів - 2002 р. н. та молодші. Всеукраїнські змагання провели у Харкові.

У Харкові відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002 року народження та молодші. Це були перші змагання такого рівня, які пройшли в місті за останні декілька років. Готуючись до них, місцева влада виділила чималі кошти на оновлення інвентарю та обладнання.

На змаганнях були представлені всі регіони України, окрім Криму. Честь Івано-Франківщини захищали 11 легкоатлетів, двоє з яких вихованці Коломийської ДЮСШ№1. Із Харкова юні коломияни привезли три нагороди одна вищого ґатунку та два срібла.

Вихованка Коломийської ДЮСШ №1 Тетяна Харащук повернулася додому одразу із двома медалями. Наша спортсменка виграла чотиристаметрівку, а на дистанції 200 метрів здобула срібну медаль.

Хороший результат у стрибках у висоту показав Юрій Ведмідь. Він покращив свій власний рекорд, але зупинився за крок від золота, поступившись трьома сантиметрами переможцю змагань.
Для багатьох юних учасників Чемпіонату - це був перший у житті такий масштабний старт. І, можливо, саме він дасть їм путівку у великий спорт.

Читайте також