Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Відтепер сесію районної ради транслюватимуть онлайн

Новини Коломийщини 27 березня 2017

ХІІІ сесію районної ради транслювали онлайн в інтернеті. Відтепер усі охочі зможуть спостерігати за районними обранцями в мережі. У сесійній залі встановлені дві камери, які і забезпечують трансляцію. Згодом записи засідань розміщуватимуть на офіційному сайті районної ради у мережі. Цього разу депутати збиралися, щоб вручити посвідчення двом новим представникам районної ради Ігорю Лазаровичу та Мирославу Гнатюку, а також розглянути порядок денний із 34 питань.
Розпочав 13 сесію районної ради завідувач нової поліклініки Андрій Кошкін, який розповів депутатам про порядок прийому пацієнтів у медзакладі. Лікар наголосив, аби покращити обслуговування, потрібно, щоб люди приходили до поліклініки вже із направленням від сімейного лікаря. На цій сесії затвердили двох нових депутатів, які працюватимуть замість Петра Гайдейчука та Романа Луканюка, які є представниками ОТГ. Посвідчення отримали Мирослав Гнатюк та Ігор Лазарович, яких затвердили і у складах постійних комісій.
Про районну програму підвищення безпеки дорожнього руху розповів начальник Коломийського відділу поліції Остап Білейчук. Він каже: «Дуже скоро на шляхах Коломийщини буде втілений канадсько-американський проект, який допоможе фіксувати порушників на дорогах».
Незвичне, але важливе прохання озвучив голова райради Роман Дячук, закликавши водії великогабаритного транспорту не виїжджати на дороги Коломийщини із брудними колесами.
Звітував перед депутатами і голова РДА Любомир Глушков. Він розповів про виконання районного бюджету, програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2016 рік.
Про виконання районного бюджету за 2016 рік розповіла Ганна Кравчук, начальник фінансового управління РДА, проінформувавши депутатів про стан виконання дохідної та видаткової частини.

Читайте також