Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї відбулося свято морозива (відео)

Новини Коломийщини 22 травня 2017

«Живи креативно, живи смачно!» Під таким гаслом у Коломиї вже традиційно пройшло свято морозива. Організатор - один із найбільших виробників холодного смаколика в Україні – компанія «Рудь». На центральній площі міста від обіду до вечора тривало цікаве дійство, де було безліч солодощів та розваг для коломиян і гостей міста.

Тепер можна вважати, що тепло не забариться, адже у Коломиї офіційно відкрито літній сезон. На центральній площі міста відбулося свято морозива. Організатор свята – компанія з виробництва морозива компанія «Рудь». Перший захід організатори провели ще у 2006 році в Житомирі. Тоді це був зовсім невеличкий захід з кількома атракціонами і величезним бажанням принести радість та гарний настрій мешканцям міста. Згодом свято морозива вирішили провести в населених пунктах, урізноманітнюючи розваги та програму.

На святі морозива використовують спеціальну валюту — рудики. Також треба заздалегідь збирати упаковки від морозива цієї марки. Чим більше обгорток — тим більше «рудиків», а відповідно - розваг, атракціонів та подарунків.

У Коломиї на центральній площі міста зібралось чимало шанувальників цього десерту. Разом із батьками дітки малювали, співали, брали участь у різноманітних конкурсах і розвагах. Для найспритніших - солодкі подарунки. І багато морозива.

Свято морозива, немов окрема країна, кажуть організатори, головним завданням якої є розваги, веселощі і, обов'язково, спілкування, творчий розвиток дитини та дарунки. На святі найсміливішим пропонували зробити аквагрим, можна було перевірити себе на влучність. Окрім цього, працювали казкові герої, аніматори. Запальні ведучі не давали гостям нудьгувати. Вже ближче до вечора містечко «солодкого холоду» зачинилося, аби підготуватися до наступної зустрічі.

Читайте також