Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломиї відбулася обласна олімпіада з образотворчого мистецтва

Новини Коломийщини 28 березня 2017

Обласна олімпіада з образотворчого мистецтва відбулася у Коломиї. Юні таланти Прикарпаття вже десятий рік поспіль збираються у педагогічному коледжі. Творчий конкурс у цьому закладі проводять невипадково. Переможці матимуть певні пільги при вступі і зможуть вивчати улюблену справу.
Ювілейну обласну олімпіаду з образотворчого мистецтва в цьому році відвідало 40 дітей  з різних куточків нашого краю. Це учні сьомих та дев’ятих класів, переможці районних конкурсів, які  не уявляють свого життя без фарб та пензля. За відведений час вони довели, що володіють знаннями, вміннями та навичками з малювання. Їхні творчі доробки оцінювало поважне журі.
Серед робіт на тему «Прийшла весна в Карпати» журі  відзначило декілька робіт. Та перше місце одноголосно присудили творові Надії Савчак учениці сьомого класу Городенківської ЗОШ №1.
Серед 20-ти робіт на тему «Життя палітри» перемогу отримала учениця дев’ятого класу з Верховинщини. Друге місце віддали твору «Осінній ліс», авторка якого приїхала з Рожнятівського  району та намалювала свою улюблену пору року.

Читайте також