Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийський природничо-математичний ліцей провів захід «Гордість року 2017» (відео)

Новини Коломийщини 22 травня 2017

Коломийський природничо-математичний ліцей провів захід «Гордість року- 2017». Урочисте відзначення кращих вихованців у багатьох номінаціях, переможців олімпіад відбулося у Народному домі. Святковий настрій доповнювали художні номери у виконанні талановитих учнів закладу.

Велика дружня родина Коломийського природничо-математичного ліцею традиційно зібралася у Народному домі. Вже кілька років поспіль, підбиваючи підсумки роботи за рік, заклад проводить тут свято «Гордість ліцею». Директор Ганна Пасічна розповідає, що вони працюють керуючись гаслом «Ми вчимося не для школи, а для життя». Тому вчать ліцеїстів критично мислити, працювати в команді й брати на себе відповідальність. І тут дуже важлива праця саме вчителя.

Результат такої праці – низка численних проектів, які реалізовують у ліцеї. Вчителі пишаються здобутками ліцеїстів у номінаціях «Інтелектуал року», «Суцвіття інтелектуалів», «Зоряне сяйво», «розумні, здібні, творчі». «Перші паростки», «Проект року», «Науковець року», «Талановитість року». Нагороджують клас року, обирають «Обдарованість року», «Лідер року». Основним показником діяльності ліцею є участь та перемоги у Всеукраїнських та обласних змаганнях і конкурсах, обласних турнірах.

Читайте також