Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Біля Шевченківського озера коломияни власноруч спорудили спортивний майданчик (відео)

Новини Коломийщини 21 червня 2017

Спортивний майданчик власними силами. Люди, які живуть біля парку імені Т. Шевченка та озера, власноруч обладнали територію тренажерами та спортивним приладдям. Також наводять там лад, садять дерева та прибирають сміття. Все - на ентузіазмі. Кажуть, роблять це не лише для себе, запрошують корисно відпочити усіх коломиян.

Роман приходить займатися на тренажерах, як тільки є нагода. Каже, можна покращити фізичний стан на свіжому повітрі, відпочити, поспілкуватися з однодумцями. Він - один із тих, хто власноруч майструє та дообладнує спортивний майданчик.
Пан Анатолій - у чудовій фізичній формі. Він постійно займається спортом, радіє, що поблизу озера небайдужі обладнали такий майданчик.
Богдан - один з ініціаторів створення такого спортивного майданчика. Разом з однодумцями робить все, щоб тут було комфортно, затишно і чисто. Каже, це чи не єдина відпочинкова зона в Коломиї і ми повинні її зберегти. Переймається, щоб тут не виріс черговий будинок чи забігайлівка.
А ще активісти мріють, що навколо озера буде облагороджена бігова доріжка, сподіваються, що допомагатимуть наводити лад у відпочинковій зоні не лише мешканці мікрорайону, а й інші містяни та влада.

Також люди просять, щоб містяни не звозили сміття в контейнери, розмішені навколо озера. Відпочивальників влітку багато, і вони не матимуть куди викидати залишки свого відпочинку на природі.

Читайте також