Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Прикарпатті двоє чоловіків побили 83-річну бабусю та забрали обручку (відео)

Новини Прикарпаття 5 червня 2017

До поліції звернулася 83-річна мешканка райцентру, повідомивши, що ввечері 31 травня до її будинку проникли двоє невідомих чоловіків, які побивши її, викрали мобільний телефон, золоту обручку та водяний насос.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події та розпочали пошукові заходи зловмисників, в результаті яких уже вранці 1 червня затримали двох підозрюваних. Ними виявилися 25 та 29-річного віку мешканці ближніх сіл, раніше судимі за грабіж та крадіжки.

Як з’ясували, чоловіки зайшли на подвір’я потерпілої і, вибивши ногою замкнені двері, проникли до будинку. Потерпіла каже, що прийнявши заспокійливі ліки вона, спала. Розбудили її невідомі чоловіки, які зайшли до хати і почали вимагати, щоб вона віддала їм усі гроші. Коли жінка сказала, що немає, тоді один з них ударив її кулаком по обличчю. Після чого  грабіжники почали  шукати у будинку цінні речі. Знайшли золоту обручку, мобільний телефон, водяний насос та навіть каструлі і з викраденим втекли.

Як з’ясували правоохоронці в ході слідства, на цьому злочинці не зупинилися. Того вечора  злочинна пара вчинила ще один грабіж на території міста та дві крадіжки із проникненням у житло. Цього разу господарів у будинку не було. Злодії викрали гроші, плазмовий телевізор з тюнером, мобільні телефони, жіночий наручний годинник.

Правоохоронці, натрапивши на слід зловмисників, викрили їх учора вранці на одній із вулиць Тисмениці та затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні  вказаних злочинів та обрання міри запобіжного заходу.

Крадене вилучили та згодом повернуть власникам. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження. Проводиться слідство.

Читайте також