Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Івано-Франківщині через негоду всі служби у стані підвищеної готовності

Новини Прикарпаття 13 листопада 2016

   Сьогодні в Івано-Франківській облдержадміністрації відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо проведення заходів, пов’язаних із оголошенням штормового попередження.
   Під час засідання очільник області наголосив на потребі приведення у стан підвищеної готовності усіх відповідальних служб та установ до роботи в ситуації погіршення погодних умов. Так, доручення отримали підприємства енерго та газопостачання, служба автомобільних доріг в області, керівники комунальних підприємств.
   Окрему увагу голова облдержадміністрації Олег Гончарук наголосив на обов’язковій присутності керівників райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування на робочому місці у цей період.
   «Усі відповідальні структури повинні бути готові до подолання можливих наслідків негоди, проведення робіт на гірських перевалах, у постійному режимі моніторити ситуацію, забезпечити готовність достатньої кількості техніки та паливно-мастильних матеріалів», - зазначив Олег Гончарук.

Читайте також