Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Конфлікт вичерпано! Володимир Островський та Любомир Жупанський потиснули руки (відео)

Новини Коломийщини 12 травня 2017

У ратуші підводили підсумки службового розслідування щодо суперечки між учасником бойових дій Володимиром Островським та секретарем Коломийської міської ради Любомиром Жупанським. Нагадаємо, вони не знайшли спільної мови і, як наслідок, була створена спеціальна комісія, яка, власне, розбиралася у причинах ситуації.

Нагадаємо суть конфлікту. Учасник АТО Володимир Островський нарікав на некоректну поведінку секретаря міської ради Любомира Жупанського. Начебто той відреагував на прохання оформити документи нецензурною лайкою. Суперечка набула розголосу. Тому у ратуші вирішили провести службове розслідування. Створили комісію, до складу якої входили голови депутатських фракцій та учасники АТО. Лише тепер зі свого боку міг пояснити ситуацію Любомир Жупанський, до цього він перебував на лікарняному.

Любомир Жупанський запропонував мирову Володимиру Островському. Каже, робить перший крок для примирення, бо спочатку не знав, що його опонент - учасник АТО.

На зустріч прийшли підтримати Володимира Островського його побратими. Кажуть, чиновники зобов'язані поводити себе коректно. Прийшли й інші люди, які запевняють, що мали конфлікт з Любомиром Жупанським. Щоправда,  Володимир Островський попросив не вмішувати сюди політику.

А ще Володимир Островський попросив чиновників поважати усіх людей, чи це учасники бойових дій, чи звичайні коломияни.

Після цих слів чоловіки тиснуть один одному руки і ставлять крапку у цьому конфлікті.

Міський голова натомість запросив учасників бойових дій до участі у політичному житті Коломиї. Ігор Слюзар певен, ці люди мають чи не найперше право творити гідне життя в Коломиї.

Службове розслідування завершено, опоненти уклали мирову. Щоправда, Ігор Слюзар наголосив у резолюції комісії, яка розглядала це питання, буде обов'язково написано - чиновники Коломийської міської ради мають поводити себе коректно з усіма коломиянами, надавати їм кваліфіковані відповіді і допомагати у всіх потребах, за якими люди до них звертаються.

Читайте також