Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийський медколедж передав захисникам продукти та листи (відео)

Новини Коломийщини 19 травня 2017

Допомога захисникам. Студенти та викладачі Коломийського медичного коледжу передали українським військовим продукти харчування, речі першої необхідності та листи. Довірили відвезти на передову свої подарунки військовому капелану Василеві Довганюку.

Студенти та викладачі Коломийського медичного коледжу допомагають українським  військовим постійно. Вони передають продукти харчування, речі першої необхідності та гроші. Передають пакунки як до свят, так і у нелегкі будні.

Пакунки завантажують у мікроавтобус, який незабаром поїде на передову. Довірили відвезти цінний вантаж українським захисникам військовому капелану Василеві Довганюку. Він до студентів теж прийшов не з порожніми руками.

Військовий капелан Василь Довганюк подарував студентам берет морських піхотинців та прапори, які вони передали зі Сходу. Студенти, натомість, подякували і попросили капелана, окрім продуктів та інших речей, передати гроші та листи. Там слова підтримки і вдячності, за те що вони захищають кожного з нас.

Вже найближчим часом усі ці подарунки на передову відвезе військовий капелан Василь Довганюк. Обіцяє, передати все нашим захисникам - тим завдяки кому, ми живемо у мирному місті.

Читайте також