Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийський футбольний клуб "Карпати" приймав на своєму полі команду Калуша (відео)

Новини Коломийщини 20 червня 2017

На Коломийському стадіоні "Юність" відбувся матч 25 туру Чемпіонату області з футболу. Футбольний клуб "Карпати" приймав на своєму полі команду Калуша. Глядачі побачили забиті м’ячі в кожному з таймів.

Досить принципове протистояння відбулось на "Юності", адже зустрічались перша та третя команди обласного чемпіонату. Коломияни на правах господарів розпочали вкрай жваво в атаці - і відкрили рахунок вже на другій хвилині. Андрій Ковальчук перехопив м’яч поблизу штрафного майданчика гостей, віддав пас на Руслана Уграка, і останнього збив захисник ФК Калуш в карній зоні. Арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку. Пенальті пробивати взявся Ковальчук - пробив майже по центру, але вдало. До середини тайму калуська команда відвела м'яч подалі, а на перерву пішли за мінімальною перевагою "Карпат".

Другий тайм зелено-білі знову почали активніше та гостріше атакувати. Але тривалий час господарям не вдавалось реалізувати численні гольові моменти. Тільки на 80-й хвилині зустрічі Карпатам вдалось збільшити перевагу. Олександр Савчук, який кількома секундами до того вийшов на заміну, вразив ворота суперника, пробивши головою. Все йшло до завершення матчу, однак гостям вдалось один м'яч відіграти вже в компенсований час. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2-1. У наступному, вже завершальному, турі чемпіонату Карпати зіграють на виїзді проти Івано-Франківського «Тепловика».

Читайте також