Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийські підприємці проти перекриття вулиці Валової (відео)

Новини Коломийщини 19 червня 2017

Розблокувати рух на вулиці Валовій в Коломиї вимагає частина мешканців та підприємців. Вони кажуть, це створює незручності для водіїв, та й бізнес може постраждати. Тому спочатку зустрілися в центрі, а потім пішли до міського голови - за роз’ясненнями.

Вже більше тижня частина вулиці Валової в Коломиї перекрита бетонними брилами. Відповідно, це унеможливлює рух машин цією дорогою. Підприємці, які ведуть свій бізнес у цій частині міста та деякі коломияни, зібралися, щоб висловити своє невдоволення.

Щоб отримати відповіді на питання, чому і на скільки перекрили Валову, люди йдуть до ратуші. Хочуть з’ясувати все безпосередньо у міського голови. Ігор Слюзар пояснює: «Дорогу перекрили тимчасово, бо там є потреба в заміні каналізації і проведення водопроводу і ремонту дорожнього покриття. Щоправда, не заперечує, добре було б, щоб у Коломиї була нормальна пішохідна зона.

Наразі, міський голова пообіцяв, що роботи розпочнуть в понеділок і триватимуть близько місця. Розповів, що в планах Театральну і Чорновола зробити пішохідними вулицями, відповідно і Валову доведеться закрити для руху авто. Щоправда, це рішення прийматимуть містяни на громадських слуханнях.

Читайте також