Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийські «Карпати» продовжують лідирувати в обласному чемпіонаті (відео)

Новини Коломийщини 12 травня 2017

На коломийському стадіоні «Юність» відбувся матч 19 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу. Коломияни приймали команду «Карпати» з Брошнів-Осади. Зустріч була емоційно напруженою та багатою на голи. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу господарів з рахунком 4:2.

У турнірній таблиці команди до матчу розділяло аж 14 очок, але сама афіша матчу обіцяла цікавий футбол. Так і сталось. Вже в дебюті зустрічі команди обмінялись забитими м’ячами: брошнівчани відзначились зі штрафного, а коломияни відповіли м’ячем під перекладину з гострого кута від Ігоря Кушецького.

Друга 45-хвилинка була не менш захоплюючою. Підопічні Корнути провели стрімку флангову атаку, яку влучним ударом головою завершив захисник Микола Сікач. Але радіти місцевим уболівальникам довелось не довго. Менш як за десять хвилин гості відновили рівновагу – це Олег Локатир вдало зіграв на випередження у штрафному майданчику коломийських «Карпат». 2:2 – і до завершення матчу залишалось менше 20-ти хвилин.

Господарі рук не опустили, тим паче, коломийський вболівальник просто вимагав перемоги, і з новими силами кинулись на ворота брошнівчан. Результат матчу вирішили два м’яча Андрія Олійника, який вийшов на заміну в другому таймі. Спершу він вразив ворота гостей з гри, а згодом реалізував пенальті.

Отже, коломийські «Карпати» продовжують утримувати перше місце в турнірній. У наступному турі «зелено-білі» зіграють на виїзді проти долинського «Нафтовика». Нагадаємо, матч відбудеться 14 травня. Початок о 17:00.

Читайте також