Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийські афганці ремонтують обласний госпіталь ветеранів війни (відео)

Новини Коломийщини 4 травня 2017

Коломийський госпіталь стає комфортнішим. Благодійники, на чолі з Коломийською міськрайонною організацією ветеранів Афганістану, оновлюють лікарняні палати. Напередодні до військового медзакладу з’їхалися представники усіх організацій ветеранів Афганістану області та меценати, які активно допомагають в реконструкції Коломийського госпіталю.

Ремонтні роботи в госпіталі киплять. Три палати терапевтичного відділення вже повністю відновлені, - розповідає завідувачка Радислава Пацак. Палати відремонтовані силами активістів організацій ветеранів Афганістану та благодійників. Щойно відремонтовані палати нічим не поступаються європейським. Медики натішитись не можуть, кажуть вислів «стіни лікують» тепер доречний і для їхнього закладу.

Голова Коломийської міськрайонної спілки афганців Йосип Тодорів запросив представників міста і територіальних громад району, а також меценатів, щоб похвалитися зробленим. Вже незабаром оновлені палати зможуть прийняти перших пацієнтів. На цьому роботи не завершуються, благодійники взяли під опіку ще кілька приміщень та стоматкабінет.

Читайте також