Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Гройсман назвав головні завдання нового уряду

Новини України 10 травня 2016

Завданням нового уряду, склад якого був затверджений Верховною Радою 14 квітня поточного року, повинні стати підтримка макроекономічної стабільності, боротьба з корупцією, а також орієнтація на подальше економічне зростання. Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Гройсман підкреслив, що новопризначені міністри знайомляться із станом справ у країні і готують програму своїх дій. У цьому зв'язку Гройсман нагадав, що вже через 30 днів буде готовий покроковий план здійснення першочергових реформ.

- Наші пріоритети незмінні - підвищення якості держуправління, забезпечення макрофінансової стабільності, відновлення економічного зростання. Один з пріоритетів - подолання корупції, - сказав Гройсман, додавши, що необхідно наповнювати бюджет, який буде спрямований на вирішення поточних проблем.

Гройсман зауважив, що найважливіше не просто отримати безліч планів з реформ, а визначити зону відповідальності кожного міністра. Також, за його словами, важливе прийняття урядових законопроектів для ефективного проведення реформ.

- Я вимагаю від кожного міністра якісної взаємодії з парламентом, - наголосив прем’єр.

Він підкреслив, що загальне завдання - підвищити якість життя людей, і це повинно бути на порядку денному кожного міністра.

- Головний пріоритет - це люди... Розраховую на відповідальність кожного міністра, - сказав прем’єр.

vidido.ua

Читайте також