Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Асоціація економічного розвитку Коломийщини провела підсумкову конференцію (відео)

Новини Коломийщини 26 червня 2017

«Україна - наш спільний дім. Міжрегіональна співпраця як шлях до вирішення проблем громади». Підсумкова конференція на таку тему проекту Асоціації економічного розвитку Коломийщини відбулася в нашому місті. Захід провели за сприяння громадської організації «Space Up Kolomyia».

Проект АЕРК «Україна - наш спільний дім. Міжрегіональна співпраця як шлях до вирішення проблем громади» впроваджується за підтримки Європейського Союзу і розрахований на співпрацю невеликих територіальних громад на заході та сході України.

В рамках конференції гості та коломияни ознайомилися з результатами реалізації проекту на Коломийщині та партнерських регіонах. Звернули увагу на проблеми, які заважають повноцінній міжрегіональній співпраці, також надали пропозиції щодо впровадження спільних ініціатив громадськості і влади. А ще, відбулася виставка творчих робіт.

Учасників конкурсу нагородили призами, організатори планують надалі продовжувати цю співпрацю, адже, як зазначив Віталій Галайчук, реалізація таких міжрегіональних проектів допоможе поліпшити соціально-економічну ситуацію в різних куточках України.

Читайте також