Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

110 коломийських школярів отримали нагороди за успіхи в навчанні (відео)

Новини Коломийщини 31 травня 2017

Обдарованість 2017. 110 коломийських школярів отримали нагороди за значні успіхи в навчанні, здобутки в культурі та спорті. Це традиційна відзнака, яку щороку отримують школярі та їхні вчителі за вагомі здобутки на міжнародному, всеукраїнському та обласному рівнях.

5 призерів 4-го етапу Всеукраїнських олімпіад, 77 призових місць на обласних олімпіадах, понад 40 перемог на Всеукраїнських та обласних конкурсах художньої самодіяльності та чимало спортивних здобутків. Такими успіхами потішили коломийські школярі цього навчального року, - розповідає начальник управління освіти Коломийської міської ради Любомир Бордун. Саме цих дітей нагороджують на щорічному традиційному святі обдарованості. А ще Любомир Бордун каже, що цьогоріч не складали рейтингів серед загальноосвітніх закладів. А просто відзначають найкращих – учнів та педагогів.  Перш за все грошовими винагородами: від 200 до 1000 гривень.

На свято обдарованої молоді завітали представники духовенства та влади. Після привітань та нагороджень, колективи самодіяльності міста подарували усім святковий концерт.

Читайте також